Какво е AUMA PROFOX?

Какво е AUMA PROFOX?
auma profox M
auma profox Q
auma profox L

Представяме ви новата електрическа задвижка PROFOX от AUMA!

Сигурно се чудите какво общо имат лисицата и електрическите задвижвания? Много, ако въпросната задвижка е чисто новият PROFOX на AUMA. Подобно на съименника си, PROFOX е не само хитър и адаптивен, но и изключително издръжлив.

А какви са преимуществата?

  • ХИТРОСТ ( в буквален превод, каквото е основното качество на лисицата)

Вградената интелигентност прави PROFOX еднакво подходящ както за работа при отворено-затворено положение, така и за предизвикателни регулиращи приложения. Скоростта на двигателя е регулируема, което гарантира бързо и прецизно позициониране. Плавния старт и стоп увеличават живота на задвижвания кран. Експлоатационните разходи са ниски, благодарение на високата механична ефективност и ниската консумация в режим на готовност. Иновативната диагностика осигурява дългосрочна наличност и надеждни задействащи PROFOX за IIoT приложения.

  • АДАПТИВНОСТ

Задвижванията AUMA PROFOX работят с различни типове арматури – спирателни кранове, бътерфлай клапи, сферични кранове и спирателни вентили. Има две версии – многооборотни, работещи с усилия от 10 – 100 Nm, както и четвъртоборотни, осигуряващи усилия в диапазона 32 – 600 Nm. Задвижванията поддържат най-често срещаните комуникационни протоколи, а компактния им дизайн позволява да бъдат монтирани в тесхни пространства.

  • ИЗДЪРЖЛИВОСТ

Серията PROFOX е разработена и произведена в Германия. Проектирана е да издържи дори при най-трудните приложения. Висококачественият метален корпус с IP67 защита (опция IP68) и уникалната защита от корозия на AUMA, която отговаря на най-високите изисквания на C5-M / C5-I по EN ISO 12944-6, гарантират, че задвижващите устройства PROFOX имат дълъг живот при температури от –30 ° C до +70 ° C.

PROFOX задвижванията са прости и лесни за експлоатация. Инсталирането и пускането в експлоатация е бързо и удобно, като се използва или вградените бутони, или интуитивно приложение. Индикаторът FOX-EYE и индикаторът за положение на корпуса ясно показват състоянието на задвижването по всяко време, дори и от разстояние.

За повече информация или запитвания не се колебайте да се свържете с нас! Очакваме ви на office@pstechnik.bg или www.profox.auma.com